tirsdag den 29. maj 2007

Indtryk fra Jackson – dag og nat

Jackson har 9.000 indbyggere, lige så mange turistbutikker, en del gode hoteller og restauranter plus en del gode barer, så der er nok at gøre for komme til hægterne igen efter nogle dage med 100% natur i Grand Teton.
Inden vi skulle have frokost havde vi en time i Jackson. Fik kigget lidt på butikker. Jeg fik købt to bøger. Taget nogle billeder og indhaleret lidt af byens atmosfære. Vi spiste frokost på Snow King Resort. Efter frokost tog vi på en vandretur i Grand Teton. Vi sejlede over Jenny Lake og gik tilbage til parkeringspladsen. Dejligt at få strukket benene igennem.
Vi spiste aftensmad på The Rusty Parrot. En lille lodge med kun 30 værelser og et "fra en anden verden" godt køkken. I restauranten er der kun seks borde, men der var lige så mange tjenere og køkkenfolk og en af super super god kok. Lidt det franske køkken. Småt er godt. Det var meget småt og meget godt. Efter maden tog vi en barrunde. Begyndte på The Silver Dollar Bar og endte på The Million Dollar Bar. Vi havde brugt vores dollars og der var ikke plads til flere Dollar Bars den dag.
Det hele fandt sted søndag middag og aften.

Fakta

Silver Dollar Bar på Wort Hotel - www.worthotel.com

Million Dollar Bar - www.milliondollarcowboybar.com

Rusty Parrot, Jackson, WY 83001-1657 - www.rustyparrot.com

Snow King Resort, 400 E. Snow King Ave., Jackson, Wy 83001 - www.snowking.com

Ingen kommentarer: