mandag den 4. juni 2007

Rapid City

Efter Wall Drug kørte vi de 90 kilometer tilbage til Rapid City, der er opkaldt efter Rapid Creek. Byen er med 60.000 indbyggere South Dakotas næstestørste.

Vi besøgte Reptile Gardens, hvor de har en af verdens største samlinger af krybdyr. De har bl.a. den eneste Taipan-slange udenfor Australien. Stewe Irwin var for nogle år siden forbi for at filme i haven og National Geographics kommer jævnligt forbi for at filme. Reptile Gardens er anerkendte ude i den store verden for deres imponerende samling af kryb.

The Journey Museum. Museet har en højteknologisk må-godt-røre udstilling, der dækker 2.5 mia år af Western Great Plains historie. Fra hvordan Black Hills-bjergene blev dannet. Geologi, arkæologi, etnografi og historie. Alt om Black Hills dækket fra tiderens morgen til den store flod-katastrofe i 1972, hvor der døde 238 personer.

Vi sluttede eftermiddagen af med et besøg på Rapid Citys største og meget flotte Prairie Edge-galleri. Imponerende samling af kunstværker primært af prærieindianere.

Inden vi skulle videre til aftenens program checkede vi ind på det historiske Alex Johnson Hotel i centrum af Rapid City. Hyggeligt hotel med masser af charme og historie. Lige ved siden af hotellet opdagede vi, at en B & B ejer og en frisør er gået igang med at "udsmykke" gyden.
Fandt sted fredag eftermiddag.

Fakta
Rapid City - www.rapidcity.travel

Reptile Gardens - www.reptilegardens.com

The Journey Museum, 222 New York Street, Rapid City - www.journeymuseum.org

Prairie Edge, 6th & Main, In Historic Downtown, Rapid City - www.prairieedge.com

Alex Johnson Hotel, 523 Sixth St., Rapid City - www.alexjohnson.com

Ingen kommentarer: