lørdag den 26. maj 2007

Verdens største og verdens letteste

Delta Airlines Flight #69 fra København til Atlanta afgik planmæssigt kl. 11.00. Check-inn og gennem sikkerhedskontrollen i Kastrup gik hurtigt. Det tog 9:45 minutter at flyve til Atlanta.

Vi kunne på flyveturen vælge mellem kyllingbryst og penne som hovedret. Derudover var der salat, brød og smør,ost og kiks, is som midtvejssnack og pizza lige inden vi landede. Undervejs så vi to film ”Because I said so” og "Bridge to Tirabethitia”. Helt igennem OK tur med Delta.

Vi landede på det planlagte klokkeslet 14:45 lokal tid. Kom ind i ankomsthal E. Der var lidt ventetid ved immigration. De fik aftryk af venstre og højre pegefinger og svar på de sædvanlige spørgsmål om formålet med rejsen.

Vi skulle videre til Salt Lake City og havde ialt 1 time og 34 minutter til at finde vej gennem verdens travleste lufthavn. Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport har på en gennemsnitlig dag 2.400 starter og landinger og i 2006 kom 84,5 mio. passagerer gennem lufthavnen.

Efter immigrationen skulle en etage ned og finde vores bagage. Vi skulle gennem tolden. Gik altsammen nemt, men tiden gik. Efter tolden skulle vi finde bagagebåndet, hvor vi igen skulle aflevere vores bagage, så det kunne komme videre til Salt Lake City og Jackson. Vi fandt skranken og båndet. Videre gennem sikkerhedskontrol. Af med sko, bælte, jakke og frem med bærbar. Igen lidt ventetid. Kom igennem. På med sko, bælte og jakke. Klokken var nu 15:55 og der var kun 24 minutter til vores fly til Salt Lake City lettede. En etage ned og med undergrundsmetro til afgangshal A, hvor vi skulle flyve fra gate 30. Det stod på vores bordingskort, men flyet var ikke på skærmene med flyafgange. Mærkeligt. Videre mod A30. Endelig kl. 16.14 var vi fremme ved A30, men hvor var flyet? Hellere ingen personale ved skranken. Hurtigt finde en anden skranke. Afgangen kl. 16:19 til Salt Lake City var flyttet til gate A4 i den modsatte ende af den enorme hal. Af sted. I løb ud og ind mellem de andre passagerer gik det gennem afgangshal A. Det lykkedes. Vi nåede flyet videre. Som de sidste gik vi om bord. Atlanta Lufthavn er af sin størrelse taget i betragtning en ganske let lufthavn af finde rundt i. Men alt ting tager tid.

Altsammen skete lørdag den 26. maj.

Ingen kommentarer: